Få styr på formuen

Ægtepagt

Hvis du bringer værdier ind i ægteskabet, vil det være en god ide at få oprettet en ægtepagt. Dette bør du få gjort inden ægteskabet indgås. Men du kan stadig få oprettet ægtepagt, selv om det sker efter ægteskabets indgåelse. Problemet kan dog være, at den anden part ikke ønsker ægtepagt. Derfor er det en god idet, at ægtepagten bliver udfærdiget, underskrevet og tinglyst før ægteskabet indgås.


Hvis din tilkommende er udlænding, er det vigtigt at ægtepagten oversættes til et sprog, som din tilkommende forstår. Hvis en af parterne ikke har forstået, hvad der blev skrevet under på, kan ægtepagten i værste fald senere blive erklæret for ugyldig. Derfor er det vigtigt, at du får en advokat med ind over, således at ægtepagten bliver udfærdiget på den korrekte måde.


Det kan således få store følger, såfremt I selv vælger at lave jeres ægtepagt for at spare penge. Man skal kende til paragrafferne. Det kan så være, man kommer til at betale prisen, den dag man ryger i en skilsmisse. Så hvad det i første omgang bliver billigt, kan vise sig i sidste ende at blive dyrt for én af jer.


Ægtepagter fra kr. 5.850,00


Professionel rådgivning skaber fremtidig tryghed

Som professionelle og erfarne advokater ved vi, hvornår det er hensigtsmæssigt at indgå en ægtepagt. Vi rådgiver jer om reglerne, så I bedst muligt kan sikre hinanden ved skilsmisse, separation eller død. En ægtepagt indgår I en aftale om at afvige fra reglerne om formuefællesskab ved ægteskabets ophør. På den måde har I på forhånd kontrol over, hvordan formuen fordeles.

 

Rene linjer fra starten

En ægtepagt er hensigtsmæssig i forskellige situationer. Vi tager udgangspunkt i dig og din ægtefælles konkrete situation, fx når:

  • I ønsker ligedeling af pensionsopsparinger ved skilsmisse og separation
  • En af jer driver selvstændigt erhverv, og I ønsker at beskytte formuen ved konkurs
  • I ønsker at videreføre formue til livsarvinger fremfor kreditorer ved dødsfald

 

Alt er inklusiv i prisen

Vi ved, at gennemsigtighed skaber den største tryghed. Det er også derfor, at vores priser er faste og uden skjulte gebyrer, når vi står for din ægtepagt.


Oprettelse af ægtepagt i personbogen medfører en tinglysningsafgift på kr. 1.660,- der ikke er medregnet i prisen.

 

Du kan altid finde yderligere oplysninger på www.retsinformation.dk

Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 105 105

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

© copyright 2023 Skødekontoret · Website af GRASSAT