Få en tryg bolighandel

Skøder

Ordet skødeskrivning er i dag erstattet af ordet købsaftale. Der bliver udfærdiget en købsaftale og købsaftalen tinglyses digital. Det er den måde, det gøres på, når du skal have skøde på dit hus/din ejendom.


Vi kan, som din advokat, hjælpe dig igennem dit boligkøb.


Vi udfærdiger de dokumenter, der skal udfærdiges i forbindelse med din hushandel – om det er køb af en lejlighed eller et landbrug – intet er for stort, intet er for småt.


Du får en personlig rådgivning – enten via et møde på et af vore kontor, eller via et telefonmøde. Forinden har vi læst alle ejendomshandlens papirerne igennem, så vi er “klædt på” til mødet med dig. Vi tager kontakt til dit pengeinstitut, mægleren m.fl.

Vort salær for at hjælpe dig igennem handlen og oprette nyt skøde på dit hus ligger i den billige ende af skalaen.

 

Kontakt os gerne på telefon +45 70 105 105 eller på mail post@skoedekontoret.dk

Du kan også vælge at udfylde skemaet ”forespørgsel”.

 

Tryghed og overblik fra professionelle advokater

Når du står midt i en bolighandel, har du brug for en, der varetager dine interesser. Derfor tilbyder vi forskellige løsninger alt efter, hvilken situation du står i. Som professionelle advokater rådgiver vi selvfølgelig på alle de områder, der bliver berørt af din bolighandel, og vi sørger for advokatforbehold og gennemgang af købsaftalen, så du er tryg gennem hele processen.

 

Styr på detaljerne

Hos Skødekontoret har vores erfarne advokater stor indsigt i bolighandel. Vi sikrer, at du får korrekt udført skøde, digital tinglysning og sørger selvfølgelig for, at du ikke kommer til at hæfte for sælgers gæld eller restancer. Du kan med andre ord være sikker på at undgå ubehagelige overraskelser.

 

Alt er inklusiv i prisen

Vi ved, at gennemsigtighed skaber den bedste bolighandel. Derfor kan du undervejs altid følge din handel online med et personligt login. Det er også derfor, at vores priser er faste og uden skjulte gebyrer, når vi står for dit skøde.


Priserne er for parcelhuse, ejerlejligheder og sommerhuse og inkluderer:

> moms

> refusionsopgørelse

> rådgivning om handlen

> digital tinglysning

> rådgivning om arv, testamente og samlivsforhold

Ved landbrugshandler kontakt os venligst for en pris. Vores priser tager udgangspunkt i et telefonmøde. Ved fysisk møde lægges der kr. 500,- oven i prisen.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi er altid tæt på dig

Vi er altid tæt på dig. Du kan mødes med os, på en af vores kontorer, hjemme hos dig selv eller som mange af vores kunder foretrækker, som telefonmøde.

Vi rådgiver tusindvis af kunder hvert eneste år over hele landet.