Priser

Her kan du få et overblik over vores priser

Vi benytter kun specialiserede advokater og tilbyder advokat rådgivning til både huskøb og hussalg og naturligvis ligeledes til køb og salg af lejligheder, sommerhus samt landbrug, ligesom vi tilbyder at udarbejde testamenter, ægtepagter samt stå for tinglysning af overdragelserne af ejendommene.Som din boligadvokat, hjælper vi dig igennem din bolighandel. Vi er effektive og kan behandle hastesager.


Vi hjælper dig med papirarbejdet både ved boligkøb og ved boligsalg. Vi er uvildige og uafhængige og varetager alene dine interesser.Vi har ikke pakkeløsninger, men ”skræddersyr” handlen specielt til dig. Vi er et fast team af advokater, som bl.a. beskæftiger os med handel af fast ejendom, ubebyggede grunde og lign. Endvidere har vi tre dygtige og meget kompetente sekretærer, som står for det praktiske i din handel med bl.a. tinglysning.Priser på boligadvokat – det afhænger helt af, hvad det er for en handel. Vores priser kan ses herunder.

 

Kontakt os gerne på telefon +45 70 105 105 eller på mail post@skoedekontoret.dk

Du kan også vælge at udfylde skemaet ”forespørgsel”.

Handel med mægler – parcelhus og sommerhuse

Denne løsning er velegnet, hvis der er en mægler involveret i bolighandlen. Prisen er inkl. moms, refusionsopgørelse, rådgivning om handlen, digital tinglysning samt rådgivning om arv og testamente og samlivsforhold.

Fra kr. 6.995,- ved telefonmøde med advokaten.

 

Handel med mægler – ejerlejligheder

Denne løsning er velegnet, hvis det er ejerlejlighed, og der er en mægler involveret i bolighandlen. Prisen er inkl. moms, refusionsopgørelse, rådgivning om handlen, digital tinglysning samt rådgivning om arv og testamente og samlivsforhold.

Fra kr. 7.995,- ved telefonmøde med advokaten.

 

Handler uden mægler

Denne løsning er velegnet, hvis sælger og køber selv har fundet hinanden. Vi udarbejder købsaftale, skøde og refusionsopgørelse samt den digitale tinglysning.

Fra kr. 12.000,- for parcelhuse og sommerhuse.

Fra kr. 13.000,- for ejerlejligheder.

 

Overdragelsesaftale

Denne løsning er velegnet ved overtagelse af parcelhus, ejerlejligheder og sommerhus i forbindelse med samlivsophævelse eller skilsmisse. Prisen er inklusiv moms, udarbejdelse af overdragelse, udarbejdelse af eventuel refusionsopgørelse og digital tinglysning.

Fra kr. 6.450,- ved telefonmøde med advokaten.

 

Tinglysning

Har du brug for hjælp til tinglysning, kan vi tilbyde at stå for tinglysning af dit skøde. Hvis du blot ønsker tinglysning og ingen rådgivning, kan vi tilbyde en billig tinglysning.

Vores pris for dette er kr. 3.500,-

Forudgående telefonmøde med advokaten.

 

Ægtepagt

Denne løsning er velegnet, hvis du og din partner ønsker at afvige fra de almindeligt gældende regler ved ægteskabets ophør. Det kan være hensigtsmæssigt, hvis én af jer driver selvstændigt erhverv, ved ligedeling af pensionsopsparing eller ved konkurs. Vi rådgiver professionelt om ægtepagt og gensidig sikring.

Oprettelse af en ægtepagt medfører typisk en tinglysningsafgift på kr. 1.750,-

Fra kr. 5.850,-

 

Testamente

Denne løsning er velegnet, hvis I ønsker at sikre hinanden i forbindelse med store økonomiske dispositioner, fx boligkøb. Der findes to typer, vidnetestamente og notartestamente. Vi anbefaler altid det sidste, der sikrer registrering i lokalt register.

Fra kr. 6.875,- ved oprettelse af testamente

Fra kr. 5.875,- ved oprettelse af testamente i forbindelse med ejendomshandel

 

Samejeoverenskomst

Denne løsning er velegnet, hvis I er samlevende og ejer fx fast ejendom sammen, eller I har en skæv fordeling af finansieringen. Samejeoverenskomsten sikrer, at I på forhånd har regler at løse konflikter ud fra, fx i forbindelse med salg. Vi sikrer overblik og professionel rådgivning.

Fra kr. 5.850,- ved udarbejdelse og ekspedition af samejeoverenskomst

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

© copyright 2024 Skødekontoret · Website af GRASSAT