Om Skødekontoret

Skødekontoret er et moderne kvalitetskoncept for advokatrådgivning i forbindelse med bolighandel og er en integreret del af Buch Advokatfirma. Vi udarbejder endvidere ægtepagter, samejeoverenskomster og testamenter til konkurrencedygtige priser.


Som en del af Buch Advokatfirma har vi endvidere mulighed for, at yde rådgivning på andre privatretslige områder fx dødsboer, retssager og bodeling. Vi er eksperter med specialiseret faglig viden, så du altid oplever tryghed i dit samarbejde med os.


Som kunde får du online adgang til din sag med et personligt password, så du altid kan følge med i processen.

Vores profesionelle ansvarsforsikring er etableret via Tryg.


Vi er medlem af advokatsamfundet.


Læs mere om Buch Advokatfirma her.

Et lille udpluk af vores priser og produkter

Vi benytter kun specialiserede advokater og tilbyder advokat rådgivning til både huskøb og hussalg og naturligvis ligeledes til køb og salg af lejligheder, sommerhus samt landbrug, ligesom vi tilbyder at udarbejde testamenter, ægtepagter samt stå for tinglysning af overdragelserne af ejendommene.

TINGLYSNING

FRA

3.500,-


Har du brug for hjælp til tinglysning, kan vi tilbyde at stå for tinglysning af dit skøde. Hvis du blot ønsker tinglysning og ingen rådgivning, kan vi tilbyde en billig tinglysning.

HANDEL M. MÆGLER FRA

6.995,-


Denne løsning er velegnet, hvis der er en mægler involveret i bolighandlen. Prisen er inkl. moms, refusionsopgørelse, rådgivning om handlen, digital tinglysning samt rådgivning om arv og testamente og samlivsforhold.

ÆGTEPAGT

FRA

5.850,-


Denne løsning er velegnet, hvis du og din partner ønsker at afvige fra de almindeligt gældende regler ved ægteskabets ophør. Det kan være hensigtsmæssigt, hvis én af jer driver selvstændigt erhverv, ved ligedeling af pensionsopsparing eller ved konkurs.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

© copyright 2023 Skødekontoret · Website af GRASSAT