Husk at sikre hinanden

Testamente

Som advokat for dig/jer I forbindelse med jeres boligkøb, kan vi tilbyde at oprette testamente til nedsat pris. Det vil sige, at det bliver billigere for dig/jer, såfremt I vælger at få udfærdiget flere dokumenter på én gang hos Skødekontoret frem for at gøre det ad flere omgange.


For ugifte, som køber hus sammen, vil vi opfordre jer til, at I får udfærdiget testamente, således at I sikrer hinanden bedst muligt. Uanset om I har boet sammen i mange år og/eller har fælles børn, så arver I IKKE hinanden uden et testamente.


Hvis I er gift og har foretaget et huskøb på et tidligere tidspunkt, er det stadig vigtigt, at få testamente oprettet. Dette således, at I arver mest muligt efter hinanden og børnene “nøjes” med deres tvangsarv. Når så længstlevende dør, får børnene jo deres fulde arv. Vi anbefaler i de fleste tilfælde, at der bliver skiftet efter førstafdøde.


Ved oprettelse af et notartestamente, er det vigtigt, at det bliver underskrevet hos notaren og ikke blot bliver liggende i “skrivebordsskuffen”, da testamentet først er gyldigt fra det tidspunkt, hvor det bliver underskrevet hos notaren.

 

Kontakt os gerne på telefon +45 70 105 105 eller på mail post@skoedekontoret.dk

Du kan også vælge at udfylde skemaet ”forespørgsel”.


Vi sikrer din formues fremtid

Med oprettelsen af et testamente er du med til at bestemme, hvad der skal ske med din formue, hvis der sker dig noget. Uden et testamente er du nemlig ikke medbestemmende om fordelingen af din formue. Som professionelle advokater kender vi detaljerne og ved, hvordan du og din familie bedst sikrer hinanden, fx i forbindelse med store økonomiske dispositioner som boligkøb.


Professionel rådgivning og overblik

Du kan både oprette et testamente alene eller sammen med andre. Som erfarne advokater rådgiver vi dig ud fra din konkrete situation, så du altid er sikret bedst muligt. Der findes to typer testamenter, hvoraf vi altid anbefaler notartestamente.

 

Notartestamente

Et notartestamente underskrives på det lokale dommerkontor af en notar. Der opbevares herefter en kopi af testamentet, og oprettelsen registreres i et lokalt register, så testamentet altid vil blive fundet.

 

Vidnetestamente

Et vidnetestamente underskrives af to vidner, der er til stede samtidig og er bekendt med, at det er et testamente, de underskriver.

 

Alt er inklusiv i prisen

Vi ved, at gennemsigtighed skaber den største tryghed. Det er også derfor, at vores priser er faste og uden skjulte gebyrer, når vi står for dit testamente. Oprettelsen af testamente medfører et gebyr til notaren på kr. 300,- der ikke er medregnet i prisen.

 

I kan finde flere informationer om arveloven på nettet på: https://www.retsinformation.dk

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

© copyright 2023 Skødekontoret · Website af GRASSAT